Noord Brabant

Inzamelingsactie gestart na familiedrama in Boekel

BOEKEL – Er is een inzamelingsactie gestart na het familiedrama in Boekel afgelopen week. Daarbij kwam de 12-jarige Dawid om het leven en verongelukte de 42-jarige Basia na een ongeval in Wilbertoord.

De initiatiefnemer wil het geld inzamelen om de lichamen naar Polen te brengen. Er komt ook kritiek op de inzamelingsactie. De moeder bracht haar 12-jarige zoontje met messteken om het leven en kwam niet veel later zelf om het leven bij een ernstig verkeersongeval in Wilbertoord, zo’n 10 kilometer vanaf Boekel.

“Ik heb alle respect voor ieders gevoelens, maar op dit moment is het belangrijkste de familie, die het verlies van hun dochter en kleinzoon moet verwerken.” vertelt initiatiefneemster Katarzyna Tretyn op de inzamelingspagina.

Op maandagochtend is er al ruim 9575 PL ingezameld. Omgerekend is dat ruim 2.200 euro.

Gerelateerde artikelen