Gelderland

Twee gewonden en veel schade na ongeval Arnhemseweg Beekbergen

BEEKBERGEN- Bij een ongeluk op de Arnhemseweg in Beekbergen zijn dinsdagochtend twee gewonden gevallen. Beide zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 10.30 uur op de kruising Berg en Dalweg met de Arnhemseweg. De twee personenauto’s kwamen hard met elkaar in botsing nadat de bestuurder van de Range Rover (man) de Arnhemseweg op reed vanaf de Berg en Dalweg en daarbij geen voorrang verleende aan de automobiliste van de zilverkleurige auto die over de Arnhemseweg reed. De bestuurster van de zilverkleurige auto kon een botsing niet meer voorkomen en botste vol in de flank van de range rover.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de twee bestuurders. Zowel de man als vrouw raakten gewond en zijn door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

De kruising was volledig afgesloten. Het verkeer op de Arnhemseweg vond door het ongeluk forse hinder op. De Arnhemseweg (Provincialeweg is een verbindingsweg naar de A50 richting Arnhem) automobilisten moesten vanwege het ongeluk een flink stuk omrijden.

De twee zwaar beschadigde auto’s worden door een berger afgesleept.

Gerelateerde artikelen