Gelderland

Man maakt misstap bij vrachtwagen en raakt gewond Europaweg Apeldoorn

APELDOORN – Een man is woensdagmiddag gewond geraakt bij een “ongeluk” op het terrein van Beekman Transport in Apeldoorn, aan de Europaweg. De man is per ambulance ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Eén opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd. 

De hulpdiensten kregen rond 16.45 uur een melding binnen van een ongeluk op het terrein van het transportbedrijf. Een instructeur zou tijdens het lesgegeven bij een kleine vrachtwagen, een misstap hebben gedaan waardoor hij ten val kwam en gewond raakte. De hulpdiensten waaronder drie ambulances en meerdere politiewagens waren snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de man ter plekke nagekeken en behandeld waarna hij ter controle naar het ziekenhuis is overgebracht. De opgeroepen traumahelikopter kon rechtsomkeert.

Volgens een medewerker van het bedrijf zijn de werkzaamheden weer hervat.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen