Landelijk

Supermarkten roepen diepvriesspinazie terug vanwege metaaldeeltjes

Diverse supermarkten roepen hun diepvriesspinazie terug vanwege de mogelijke aanwezigheid van metaaldeeltjes. Dit doen de Albert Heijn, Lidl, Plus en het merk G’woon.

Bij de supermarktketen Lidl worden momenteel spinaziedeelblokjes van het eigen merk Freshona teruggeroepen. Deze blokjes zijn verpakt in een 800 gram verpakking met als houdbaarheidsdatum 02-2026. De Albert Heijn heeft een recall aangekondigd voor hun fijngesneden spinazie, verkocht onder het eigen merk AH. Deze spinazie is verpakt in een 450 gram verpakking met als houdbaarheidsdatum 31-01-2026.

PLUS heeft besloten om de Vriesvers spinazie uit de schappen te halen. Deze spinazie is verkrijgbaar in een verpakking van 800 gram met als houdbaarheidsdatum 02-2026. Bij het merk G’woon gaat het om spinaziedeelblokjes in een 800 gram verpakking met als houdbaarheidsdatum 02-2026, waarvan ook wordt geadviseerd deze terug te brengen.

Klanten worden dringend verzocht dit product niet te consumeren, maar terug te brengen naar de winkel. Vanzelfsprekend wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

Gerelateerde artikelen