Utrecht

Vrouw steelt meerdere producten uit winkel Sint Jorisstraat Amersfoort

AMERSFOORT – De politie is op zoek naar een vrouw die op 22 december vorig jaar meerdere producten uit een winkel heeft gestolen aan de Sint Jorisstraat in Amersfoort.

De vrouw betreedt de winkel aan het einde van de dag en begint wat rond te lopen, uiteindelijk belandt ze bij het schap met bodylotions. Daar pakt ze 17 producten en legt ze in haar mandje. Terwijl ze verder door de winkel loopt, stopt ze geleidelijk aan de producten in haar eigen tas. Dit herhaalt zich wanneer ze 10 flesjes pakt en richting de babyvoeding loopt, waar ze opnieuw de flesjes in haar tas verstopt. Nadat ze haar mandje heeft geleegd, loopt ze naar de uitgang van de winkel.

Echter, haar verlangen naar diefstal is nog niet vervuld en net voordat ze vertrekt, steelt ze nog twee flessen afwasmiddel. Maar bij het passeren van de poortjes gaan deze af. De medewerker is echter te laat om haar aan te spreken, aangezien de vrouw snel verdwijnt in het duister en opgaat in de menigte. De diefstalacties van de vrouw zijn vastgelegd op bewakingsbeelden.

Weet jij wie deze vrouw is? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070

Bron: Politie.nl

Gerelateerde artikelen