Gelderland

Felle brand verwoest bestelbus Elsbosweg Klarenbeek

KLARENBEEK- Een bedrijfsbusje is vrijdagmiddag tijdens het rijden in brand gevlogen. De bestuurder wist tijdig het voertuig te verlaten en raakte niet gewond. De bestelbus kan als verloren worden beschouwd.

De bestuurder reed met zijn bestelbus over de Elsbosweg tussen Klarenbeek en Apeldoorn toen hij net voorbij het viaduct van de A50, rookontwikkeling onder de motorkap zag komen. De bestuurder zette zijn voertuig stil en belde de brandweer. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele voorzijde al volledig in brand. De rookontwikkeling was vanaf de A50 goed te zien. De brandweer wist wel te voorkomen dat de achterzijde ook vlam vatte. Desondanks kan de bestelbus als verloren worden beschouwd.

De oorzaak van de brand lijkt een technisch mankement. De Elsbosweg was vanwege de brand enige tijd afgesloten. Inmiddels kan het verkeer om en om passeren.

De bestelbus zal moeten worden afgesleept.

Gerelateerde artikelen