Zuid-Holland

Meerdere voertuigen in beslag genomen en veel geld geïnd tijdens grote controle in Rotterdam

ROTTERDAM – Donderdagavond 14 maart werd een grote multidisciplinaire verkeerscontrole gehouden aan de Schiehaven in Rotterdam.

Een terrein op het Lloyd Multiplein zijn de gehele avond verkeersdeelnemers gecontroleerd door de politie, douane en Belastingdienst. Alle bestuurders werden onder andere gecontroleerd op openstaande bekeuringen, rijden onder invloed en het in bezit hebben van verboden voorwerpen/middelen. Meerdere voertuigen zijn in beslag genomen en meegenomen door een berger. De controle werd rond 22.00 uur beëindigd.

Er zijn 58 bekeuringen uitgedeeld en 8 aanhouding gedaan. 4 aanhoudingen voor artikel 8, 1 voor wegenverkeerswet en 3 voor witwassen onverklaarbaar vermogen. De Rijksbelastingdienst heeft 12 voertuigen in beslag genomen en 55.000 euro geïnd. De gemeente belastingen heeft 1 voertuig in beslag genomen en 45.000 euro geïnd.

Gerelateerde artikelen