Zuid-Holland

Minderjarig kind vermoord meerdere konijnen en cavia’s op kinderboerderij Hoek van Holland

HOEK VAN HOLLAND – Afgelopen maandag heeft een minderjarig kind op een kinderboerderij in Hoek van Holland meerdere cavia’s en konijnen vermoord.

De jongen zou volgens lokale media afgelopen maandag tegen het einde van de middag de kinderboerderij op gelopen zijn. Hij ging daarbij op zoek naar meerdere konijnen en cavia’s Hij heeft uiteindelijk zeven topt negen konijnen en twee cavia’s gewurgd.

Volgens de kinderboerderij toonde de jongen geen enkele emotie na zijn daad. Het jongetje is direct betrapt nadat iemand de vermoorde dieren had gevonden. De politie en de ouders van de jongen waren snel ter plaatse. Het kind kan niet vervolgd worden vanwege zijn leeftijd, maar gaat wel een zorgtraject in, meld de politie.

Gerelateerde artikelen