Gelderland

Opnieuw ongeval op bekende plek De Ontvangst Apeldoorn, automobilist rijdt fietser aan

APELDOORN – Het is inmiddels een bekend plekje voor de hulpdiensten; de kruising van de Ontvangst met de Veenhuizerweg in Apeldoorn. Zo ook vrijdagavond ging het mis. Eén fietsster werd aangereden door een personenauto en kwam daarbij ten val en raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur. De fietsster reed werd door een automobilist over het hoofd gezien met een botsing tot gevolg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. Zij bleek lichtgewond te zijn geraakt en hoefde na controle en behandeling van het ambulancepersoneel niet mee naar het ziekenhuis.

De vrouw raakte gewond aan haar been en is door agenten thuis gebracht.

Zowel de auto als fiets liepen bij het ongeluk wat schade op. De kruising was vanwege het ongeluk korte tijd afgesloten.

Gerelateerde artikelen