Noord-Holland

Veiligheidsdag in Hoofddorp: Een succesvolle dag van leren en plezier

HOOFDDORP – Zaterdag 16 maart was een bijzondere dag in Hoofddorp. Aan de Redenburgsingel startte om 13.00 uur de Veiligheidsdag, een evenement waarbij hulpdiensten zoals de politie, brandweer, ambulance en Rijkswaterstaat hun werkzaamheden demonstreerden aan het publiek.

De burgemeester en de kinderburgemeester openden het evenement, waarna alle hulpdiensten hun zwaailichten en sirenes aanzetten voor een spectaculaire start. Een mooi moment was toen een politieagent aan beide burgemeesters een politiebeertje gaf als blijk van waardering.

De dag trok veel bezoekers, zowel jong als oud, die allemaal kwamen leren over het belangrijke werk van de hulpdiensten. Het was een kans om vragen te stellen, meer te begrijpen over hun dagelijkse taken en de voertuigen van dichtbij te bekijken.

Gerelateerde artikelen