Gelderland

Verkeersongeval in Apeldoorn door storing verkeerslichten: drie auto’s beschadigd

APELDOORN – Tijdens een storing van de verkeerslichten op de kruising van de Mheenlaan met de Laan van Zevenhuizen in Apeldoorn, zijn drie personenauto’s op elkaar gebotst. Niemand raakte daarbij gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur middag. De politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen. Een persoon werd nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Alle drie de auto’s zijn door de botsing, die midden op het kruispunt plaatsvond, fors beschadigd geraakt en moeten door een berger worden afgesleept.

Agenten hebben van de betrokkenen gegevens genoteerd en een verklaring opgenomen.

De verkeerslichten werken naar verluidt al niet sinds gisteravond.

Gerelateerde artikelen