Zuid-Holland

Automobilist aangehouden na zwaar eenzijdig ongeval N228 Haastrecht

HAASTRECHT – Zondagmorgen 17 maart rond 03.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op Provincialeweg West – N228 bij hectometerpaal 0,1 in de richting van Haastrecht.

De bestuurder van een Volkswagen Golf GTI raakte de macht over het stuur kwijt en belandde via de middenberm en bosschages in de naastgelegen sloot. Daarbij werd een lantaarnpaal en een boom geraakt. De schade was enorm. De bestuurder is aangehouden voor overtreding van artikel vijf en acht van de Wegenverkeerswet en door de agenten ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De bijrijder had in eerste instantie de plek van het ongeval verlaten, maar keerde later terug. Dit bleek de nog maar twee maanden lange eigenaar te zijn.

Een berger heeft de auto uit de sloot gehaald en meegenomen. De politie heeft het ongeval onderzocht en afgehandeld.

Gerelateerde artikelen