Noord Brabant

Omstanders schieten te hulp bij forse mishandeling Breda, 17-jarige jongen aangehouden

BREDA – Afgelopen zaterdagnacht heeft een ernstige mishandeling plaatsgevonden op de Potkansstraat in Breda. Daarbij raakte een 19-jarige jongen gewond. De 17-jarige jongen is aangehouden.

Het slachtoffer heeft een aangifte ingediend waarin hij beschrijft dat hij een café bezocht aan de Havermarkt. Terwijl hij buiten liep, tikte hij een jongeman aan. In reactie daarop riep de jongeman direct iets agressiefs en sloeg het slachtoffer in het gezicht. Een portier greep in en scheidde hen. Op weg naar de Potkanstraat werd het slachtoffer opnieuw aangevallen door dezelfde persoon en meerdere keren in het gezicht geslagen, waardoor hij op de grond viel. Omstanders hebben ingegrepen en de agressor gestopt. Als gevolg van de aanval heeft het slachtoffer aanzienlijke pijn ervaren.

De politie, belast met het toezicht op de horeca, werd op de hoogte gebracht van het incident door een beveiliger en door cameratoezicht. Ze hebben de verdachte gearresteerd, die bleek onder invloed van alcohol te zijn met een blaastestresultaat van 435 ugl. De mishandeling is vastgelegd op camerabeelden.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde artikelen