Gelderland

Persoon gewond na steekincident Dorpsstraat Scherpenzeel

SCHERPENZEEL – Aan de Dorpsstraat in het centrum van het dorp Scherpenzeel zou zondagochtend een steekincident hebben plaatsgevonden. De politie doet onderzoek.

De hulpdiensten werden rond 09.15 uur gealarmeerd. Meerdere politiewagens, drie ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft zeker een persoon nagekeken en behandeld. Het slachtoffer is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten rijden in de omgeving rond. Er is een deel afgezet met lint. Via Burgernet doet de politie om uit te kijken naar een man, circa 30 jaar oud, heeft een Oost-Europees uiterlijk, kort zwart haar, zwart baardje en heeft mogelijk bebloede handen.

Ziet u deze man? Benader deze dan niet zelf maar bel direct 112.

Gerelateerde artikelen