Gelderland

Politie start onderzoek naar asociale Mercedesrijder na gevaarlijk inhalen lesauto Zaltbommel

ZALTBOMMEL – De politie is een onderzoek gestart naar de bestuurder van een witte Mercedes die afgelopen zaterdag op een asociale manier een lesauto inhaalde.

De beelden verschenen op mediawebsite Dumpert. Daarin is te zien hoe een bestuurder van een witte Mercedes op een levensgevaarlijke manier inhaalt en daarbij bijna crasht in de berm. De bestuurder haalt in over een dubbele doorgetrokken streep, knalt over een deel van een vluchtheuvel en rijd vervolgens door de berm.

Inmiddels heeft de politie meerdere tips binnengekregen over de video. De politie is daarom dan ook een onderzoek gestart. Eerst wordt er gekeken naar de echtheid van het filmpje en daarna zal de tenaamgestelde van de Mercedes worden aangeschreven.

Gerelateerde artikelen