Noord Brabant

UPDATE | Man (49) steekt echtgenote (35) dood in Mierlo, vijf kinderen naar ziekenhuis

MIERLO – Bij het steekincident gisterenavond in Mierlo is een 35-jarige vrouw om het leven gekomen. Haar man van 49 jaar is aangehouden.

Ook waren er vijf kinderen bij betrokken. Zij hebben de leeftijd tussen de 6 en 20 jaar oud. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht, enkelen van hen raakten lichtgewond.

Na het incident heeft de politie onmiddellijk een grondig onderzoek gestart. Dit omvatte technisch onderzoek op locatie en in de betreffende woning. Bovendien zijn getuigen geïnterviewd en is er gezocht naar eventuele camerabeelden die kunnen helpen bij het onderzoek. Het doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de gebeurtenissen zowel binnen als buiten de woning, en om de aanleiding ervan te achterhalen. De 49-jarige verdachte is aangehouden voor verdere onderzoeksdaden.

Foto: AS Media

Gerelateerde artikelen