Gelderland

Kind zwaargewond na aanrijding met automobilist De Wittenhagen Harderwijk

HARDERWIJK – Een kind is maandagmiddag aangereden op De Wittenhagen. Het kindje raakte daarbij zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur ter hoogte van een oversteekplaats. Het kindje werd door een automobilist over het hoofd gezien met een botsing tot gevolg. Het kind zat op een fietsje en kwam hard ten val en liep onder andere een hoofdwond op.

De hulpdiensten werden groots opgeroepen ook een traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen. De ambulances zijn inmiddels richting het ziekenhuis gereden. De komst van de traumahelikopter werd niet afgewacht.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De weg is afgesloten voor sporen onderzoek. De verkeersongevallen analyse van de politie wordt in kennis gesteld. Zij zullen nader onderzoek verrichten.

Gerelateerde artikelen