Landelijk

Volop lenteweer deze week, uitschieters tot 18 graden

Het vooruitzicht voor de komende dagen belooft een heerlijke lente-ervaring te worden, met een mix van wolken en zonneschijn die elkaar afwisselen. En zoals het er nu uitziet, bereiden we ons voor op een stijgende trend in de temperaturen.

Vandaag zien we al een aangename afwisseling tussen bewolking en zonnige perioden, wat ons een voorproefje geeft van wat komen gaat. Maar het beste moet nog komen, met woensdag in het vooruitzicht als de kroon op het weerbericht. Verwacht wordt dat het op woensdag op de meeste plaatsen droog blijft en de thermometer kan zelfs oplopen tot een aangename 18 graden Celsius. Een dag om echt van te genieten!

Ook donderdag biedt een prachtig weerbeeld, zij het met een lichte daling in temperatuur vergeleken met woensdag. Echter, zoals het vaak gaat in maart, is er na zonneschijn ook een beetje regen in zicht. Op vrijdag wordt er wat neerslag voorspeld.

Na de regenachtige vrijdag zullen we ons moeten voorbereiden op een wisselvallig weekend, met temperaturen die weer wat dalen naar zo’n 9 graden Celsius.

Gerelateerde artikelen