Gelderland

Auto gaat volledig in vlammen op Mauvestraat Apeldoorn

APELDOORN – Een auto is afgelopen nacht in vlammen opgegaan aan de Mauvestraat in Apeldoorn. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

De brand werd rond 01.30 uur ontdekt door buurtbewoners. Zij belden direct 112 waarna de politie en brandweer snel arriveerden. Bij aankomst van de brandweer stond de binnenkant van de auto al volledig in brand. Bij de brand kwam ook flinke rookontwikkeling vrij. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle, maar konden niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand, maar houdt er sterk rekening mee dat er sprake is van brandstichting. De forensisch rechercheurs gaan bij daglicht verder onderzoek doen. Ook wordt er een buurt onderzoek uitgevoerd.

Gerelateerde artikelen