Gelderland

Bestelbus vat spontaan aan binnenkant vlam 1e Wormenseweg Apeldoorn

APELDOORN- Een bestelbus heeft vrijdagnamiddag vlam gevat aan de Eerste Wormenseweg in Apeldoorn. De brand was nog voor aankomst van de brandweer geblust door de bestuurder en omstanders.

De bestuurder had net zijn auto geparkeerd rond 15.00 uur toen er plotseling rookontwikkeling uit de voorzijde van de auto kwam. Toen hij ging kijken zag hij dat er vlammen zichtbaar waren tussen de twee stoelen. De brandweer werd gebeld en de bestuurder en omstanders gingen met en tuinslang de brand bestrijden. De brand was snel gedoofd. De brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse en verrichte een nacontrole.

De oorzaak van de brand is kortsluiting in een accupakket. De bestelbus moet worden afgesleept.

Gerelateerde artikelen