Gelderland

Klopjacht gestart met politiehond en helikopter na heterdaad inbraak Laurierstraat Apeldoorn

APELDOORN – Na een heterdaad inbraak aan de Laurierstraat in Apeldoorn is de politie een klopjacht gestart naar de verdachte. Zo werd er onder andere een politiehelikopter ingezet en een speurhond. Vooralsnog is er niemand aangehouden.

De politie kreeg rond 20.15 uur een melding van een heterdaad inbraak aan de Laurierstraat. Agenten zette de omgeving af en gingen op zoek naar de verdachte, zijn signalement werd via een burgernet bericht verspreidt.

Dat signalement luidt als volgt: Man met een donkere jas met capuchon, ongeveer 170cm lang, een tenger postuur en draagt een donkere broek.

De politieagenten stonden in de omgeving gepositioneerd en keken uit naar de verdachte. Ondertussen vloog een politiehelikopter geruime tijd boven het gebied. Ook een politiehond werd ingezet om de verdachte te zoeken. Vooralsnog is de zoekactie zonder resultaat.

Of er bij de inbraak iets is buitgemaakt is niet bekend.

Gerelateerde artikelen