Vermist

Ouders vermiste Yoran Krol (16) doen oproep op Facebook

SLEEUWIJK – De ouders van de inmiddels bijna 3 maanden vermiste Yoran Krol van 16 jaar hebben op Facebook een oproep geplaatst.

Ondanks de enorme zoektocht van 13 januari en ook de vele teams en vrijwilligers die de afgelopen maanden aan het zoeken zijn geweest, hebben de ouders van de vermiste jongen deze nachtmerrie nog altijd niet helemaal af kunnen sluiten.

Op Facebook wordt gevraagd extra op te letten op en rondom het water nu steeds meer mensen het water op gaan nu de temperaturen stijgen. Morgen is ook de landelijke opruimdag. Ook dan hopen de ouders dat mensen extra alert zullen zijn met name in de Uiterwaarden.

Het zoekgebied is met name tussen Gorinchem richting Rotterdam én Gorinchem richting Biesbosch / Hollands Diep / Zeeland.

In de afbeelding hieronder ziet u items waar u op kunt letten.

Heeft u tips of meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde artikelen