Gelderland

Motorrijder ernstig gewond na aanrijding met automobilist N302 Uddel

UDDEL – Bij een ernstig ongeluk op de N302 tussen Uddel en Kootwijk is zaterdagochtend een motorrijder zwaargewond geraakt. Een traumahelikopter is geland naast de plek van het ongeluk.

Het ongeluk gebeurde even voor 09.00 uur op de Kootwijkerweg (N302). Eén motorrijder kwam door een voorrangsfout in botsing met een automobilist. De motorrijder raakte bij het ongeluk zwaargewond. De hulpdiensten, waaronder twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De traumahelikopter landde op een stukje gras nabij de plek van het ongeluk.

Zowel de auto als motor zijn door de botsing zwaar beschadigd geraakt.

De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De Kootwijkerweg is tussen Kootwijk in de richting van Uddel (ter hoogte van de oprit A1) afgesloten. Verkeer moet een alternatieve route nemen.

De verkeersongevallen analyse van de politie gaat verder onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. Na het onderzoek zullen beide voertuigen moeten worden afgesleept.

Gerelateerde artikelen