Gelderland

Scooterrijder ernstig gewond na zware aanrijding met auto Mheenlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een scooterrijder is vanavond ernstig gewond geraakt na een zware aanrijding met een automobilist op de Mheenlaan in Apeldoorn.

Het ongeval gebeurde rond 20:45 uur. De scooterrijder reed over het fietspad langs de Mheenlaan en wilde de Pinksterbloem oversteken. Daarbij reed de scooterrijder vol in de zijkant van een auto. De hulpdiensten zijn groots gealarmeerd. Zo landde er een traumahelikopter in het Mheenpark en werd de brandweer opgeroepen voor het plaatsen van zichtschermen om het zicht van omstanders te ontnemen.

De zichtschermen werden rondom de ambulance geplaatst. Het slachtoffer is na een medische behandeling door het toegesnelde ambulancepersoneel met spoed overgebracht naar het ziekenhuis onder begeleiding van de arts van de traumahelikopter.

De kruising is door de hulpdiensten afgesloten voor onderzoek. Zowel de auto als de scooter raakten flink beschadigd.

Gerelateerde artikelen