Flevoland

UPDATE | Vuurwerk en glas gevonden in verdacht pakketje Lelystad

LELYSTAD – Het verdachte pakketje dat vanmorgen werd gevonden aan de Neringpassage in Lelystad, bevatte gebroken glas en vuurwerk.

De politie kreeg rond 10.45 uur een melding binnen van een verdachte situatie. Een voorbijganger zag bij een kapperszaak een verdachte blauw pakketje liggen. De politie kwam ter plaatse en zette direct de omgeving ruim af met linten. Ook werd de brandweer gealarmeerd. Leden van de Explosieven Opruimingsdienst hebben het pakketje onderzocht. Daaruit bleek dat het ging om gebroken glas en vuurwerk. Een zelf in elkaar geknutseld explosief.

De leden van de Explosieven Opruimingsdienst hebben het pakketje meegenomen. Er zal een onderzoek worden gestart naar het pakketje en wie het heeft neergelegd. De omgeving is weer vrijgegeven behalve de stoep bij de kapperszaak.

Gerelateerde artikelen