Zuid-Holland

Automobilist overleden na zeer ernstig ongeval met vrachtwagen A29 Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdagmorgen 30 maart tegen 06.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden Aan de Rijksweg A29 L 13,3 in Barendrecht.

Een automobilist botst op de achterkant van de trailer van een vrachtauto. De auto kwam hierbij een deel onder de vrachtwagentrailer vast te zitten. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse om eerste hulp aan het slachtoffer te verlenen. Het slachtoffer bleek bekneld te zitten in de auto en was al aan zijn of haar verwondingen overleden. De politie heeft zwarte schermen om het ongeval geplaatst en is een onderzoek gestart naar het ongeval. De chauffeur van de vrachtwagen is erg geschrokken en door ambulancepersoneel nagekeken.

De A29 in de richting van Rotterdam is voorlopig afgesloten.

Gerelateerde artikelen