Gelderland

Fietser komt ongelukkig ten val en raakt gewond Spoorstraat Nijkerk

NIJKERK – Een fietser is zaterdagavond ongelukkig ten val gekomen op de Spoorstraat in Nijkerk. De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd.

De hulpdiensten werden even voor 20.00 uur gealarmeerd. Naast de politie en ambulancedienst werd er ook een mobiel medisch team per traumahelikopter opgeroepen. Laatstgenoemde hoefde echter niet ter plaatse te komen. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plekke nagekeken en behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend gemaakt.

De politie heeft verklaringen opgenomen van getuigen. De weg was vanwege het ongeluk korte tijd afgesloten.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen