Gelderland

Gezin belandt met auto in water De Zanden Teuge

TEUGE – Een automobilist is zondagmiddag met zijn auto te water geraakt nabij vliegveld Teuge. De inzittenden van de auto werden door ambulancepersoneel nagekeken, maar de verwondingen lijken mee te vallen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Het ging rond 14.15 uur mis toen de automobilist door een nog onbekende oorzaak van de weg raakte en vervolgens in het water belandde. Volgens een ooggetuige schoot de automobilist rechtdoor en belandde de auto zo in het water. De inzittenden konden zelfstandig uit het voertuig komen. In de auto zat een gezin met een man, vrouw en twee kinderen. Zij zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De auto ligt voor een gedeelte onder water. Waardoor de automobilist van de weg raakte is niet bekend, een berger zal de auto moeten afslepen.

Gerelateerde artikelen