Opmerkelijk

Veel mensen bij paasvuren in Gelderland en Overijssel

GELDERLAND/OVERIJSSEL – Bij diverse paasvuren in Gelderland en Overijssel zijn veel mensen aanwezig geweest vanavond. Als het duister invalt wordt het geheel aangestoken. Het spektakel trekt vaak veel toeschouwers en meestal is het een echt dorpsgebeuren.

Het is een jaarlijkse traditie tijdens Pasen. Mensen steken een paasvuur aan en staan er gezellig met elkaar omheen te genieten van het vuur. Ook dit jaar waren er veel Paasvuren te bewonderen.

Beekbergen

Zo ook in Beekbergen aan de Tullekensmolenweg. Daar werd rond 19:30 uur het paasvuur ontstoken waar veel mensen op af kwamen.

Huissen

Ook in het Gelderse Huissen werd een groot paasvuur ontstoken. Ook daar kwam veel publiek op af en stonden mensen rondom het paasvuur.

Delden

Bij het Paasvuur in Delden in de regio Twente kwamen ook enorm veel mensen kijken naar het vreugdevuur.

Paasvuur Delden

Borne

Ook in het Twentse Borne werd een Paasvuur ontstoken. Ook hier kwam veel publiek op af. Omdat het ineens hard ging regenen veranderde de omgeving vrijwel direct in een modderboel.

Espelo

Ook in Espelo in Overijssel is een enorm paasvuur ontstoken. Vanuit de lucht zijn dronebeelden gemaakt van het immense paasvuur wat wordt bekeken door enorm veel toeschouwers.

Gerelateerde artikelen