Gelderland

Automobilist aangehouden na eenzijdig ongeval Kanaal-Zuid Loenen

LOENEN – Door een botsing op Kanaal zuid ter hoogte van Loenen is een auto een stukje kleiner geworden. Het mag een wonder heten dat er niemand gewond is geraakt. De bestuurder is door agenten meegenomen naar het politiebureau.

Het ongeluk gebeurde rond 08.00 uur. De bestuurder was door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de weg geraakt en raakte in een spin, waardoor hij met de achterzijde van de auto tegen een boom botste. De auto werd door de botsing een stukje kleiner. De auto stond als een wrak in de berm.

De hulpdiensten kwamen na het ongeluk met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken maar bleek wonder boven wonder niet gewond te zijn geraakt. Wel moest de bestuurder mee naar het politiebureau, reden hiervoor zou zijn dat de man teveel alcohol op had. Onderzoek op het politiebureau moet uitwijzen hoeveel alcohol de man precies op had.

Een berger heeft het zwaar beschadigde voertuig afgesleept.

Vanwege het ongeluk was een deel van de weg afgesloten. Verkeer moest om en om passeren.

Gerelateerde artikelen