Gelderland

Slachtoffer (32) overleden na steekpartij Kaapbergweg Beekbergen

BEEKBERGEN – Het slachtoffer dat afgelopen nacht zwaargewond raakte na een steekpartij aan de Kaapbergweg in Beekbergen, is vanmiddag overleden.

Dat laat de politie weten op Twitter. Het gaat om een 32-jarige man uit Beekbergen. Rond 02:00 uur vannacht vond de steekpartij plaats bij een huisje op een chaletpark in Beekbergen. Naast drie ambulances kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later vandaag overleed.

Andere gewonden

Een man van 21 raakte ook gewond en is door het toegesnelde ambulancepersoneel behandeld. Ook deze man komt uit Beekbergen. Ook een 22-jarige man raakte gewond. Daar kwam de politie later op de dag achter. Hij liep een hoofdwond op en is zelf naar het ziekenhuis gegaan.

Verdachte

Kort na het steekincident is er een verdachte aangehouden. Het betreft een 26-jarige man uit Beekbergen. Hij kon in de directe omgeving van het steekincident worden aangehouden. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

Ook werd er een gebied rondom de chalet afgezet met linten en werden pionnen geplaatst bij bewijsmateriaal. Over een eventuele aanleiding van het steekincident kon een officier van dienst van de politie nog niets melden.

Gerelateerde artikelen