Gelderland

Meisje op fiets gewond na aanrijding met automobilist Laan van Maten Apeldoorn

APELDOORN- Een fietsster is donderdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de Laan van Maten in Apeldoorn. Het meisje werd tijdens het oversteken geschept door een automobilist.

Het ongeluk gebeurde rond 08.30 uur op de Laan van Maten ter hoogte van de Imkersdreef. Het meisje wilde de Laan van Maten oversteken en werd daarbij geschept door een automobilist, die daar over de voorrangsweg reed. Het meisje raakte bij het ongeluk gewond.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Omstanders schoten direct te hulp met paraplu’s. Het regende namelijk behoorlijk hard op het moment van het ongeluk. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over het gewonde meisje. Daarna is zij overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Agenten hebben terwijl het meisje in de ambulance werd onderzocht verklaringen opgenomen van de bestuurder en van getuigen.

Zowel de auto als fiets liepen bij het ongeluk enige schade op. Het ongeluk gebeurde tijdens de spits. De Laan van Maten, een van de ringwegen in Apeldoorn, staat iedere ochtend en einde van de middag muurvast. Auto’s moeten namelijk file rijden.

Gerelateerde artikelen