Gelderland

Brutale insluiper steelt meerdere dingen bij tandarts Soerenseweg Apeldoorn

APELDOORN – De politie is op zoek naar een man die op 4 januari meerdere spullen heeft gestolen uit een tandartsenpraktijk aan de Soerenseweg in Apeldoorn.

Een man betrad de wachtkamer van de tandartspraktijk, niet met de bedoeling om behandeld te worden, maar om direct door te gaan naar het kantoor van de tandarts. Op dat moment was de tandarts afwezig vanwege een spoedgeval bij een andere patiënt. De man ging het kantoor binnen en verliet het na ongeveer twee minuten via de buitendeur. Bij terugkomst merkte de tandarts op dat er een biljet van 50 euro uit zijn portemonnee ontbrak, samen met zijn laptop en ongeveer 300 gram goud aan kronen en vullingen.

Weet jij wie deze man is? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070

Gerelateerde artikelen