Landelijk

Zaterdag mogelijk lokaal zomerse temperaturen, kans op 27 graden

Dat de lente is begonnen, dat hebben we de afgelopen dagen niet echt gemerk. Vandaag en morgen komt daar een flinke verandering in.

Vandaag schommelt de temperatuur tussen de 14 en 18 graden gepaard met een mix van wolken en zon. Daarbij staat ook een flinke wind. Het blijft grotendeels wel droog.

Zaterdag belooft een prachtige dag te worden, wellicht de meest stralende en warmste dag van de hele week. Binnenlandse gebieden zullen kunnen genieten van temperaturen die kunnen oplopen tot 24 graden, terwijl het zuidoosten zelfs verwend wordt met een heerlijke zomerse warmte van mogelijk 27 graden. De zon schijnt daarbij ook uitbundig. Zondag wordt het iets koeler met 20 graden en het wordt grijs.

Gerelateerde artikelen