Gelderland

Jong meisje op paard komt lelijk ten val in bos Beekbergen

Beekbergen – Een jong meisje is zaterdagmiddag lelijk ten val gekomen tijdens een boswandeling op een paard in het bosgebied van Beekbergen.

Het meisje raakte zwaargewond en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ging rond de klok van 12.00 uur mis op de Oostweg in Beekbergen. Eén meisje dat op een paard zat was er vanaf gevallen en verkeerd terecht gekomen. Twee ambulances, meerdere politiewagens en een traumahelikopter werden opgeroepen. Gezien de traumahelikopter niet in het bos kon landden. Landde deze aan het Spelderholt. Daar stapte de MMT arts in de ambulance om het meisje verder te behandelen, de ambulance is vervolgens met spoed vertrokken naar het ziekenhuis.

Hoe het mis kon gaan is niet bekend.

Gerelateerde artikelen