Utrecht

Voordeur door politie opengebroken en man aangehouden Havikshorst Amersfoort

AMERSFOORT – Zondagmorgen 7 april rond 01.10 uur heeft de politie een woning binnengevallen aan de Havikshorst in Amersfoort. 

Omwonenden van een appartementencomplex hadden de politie meerdere keren gebeld vanwege geluidsoverlast van een man op de derde etage. Na meerdere waarschuwingen bleef de man toch geluidsoverlast veroorzaken waarna de politie actie ondernam. 

De man had zijn voordeur inmiddels op slot gedraaid toen de politie hem wilde aanhouden. Meerdere agenten, waaronder een hondengeleider kwamen ter plaatse. De voordeur werd middels een bonk opengebroken en agenten konden de man aanhouden in zijn woning. De aangehouden man werd overgebracht naar het politiebureau. 

De schade aan de deur was groot. De volledige deur ligt eruit. Een schadehersteller komt de woning afsluiten. Tot die tijd wordt de woning door een agent bewaakt.  Volgens buurtbewoners hebben zij al langere tijd last van deze man.

Gerelateerde artikelen