Gelderland

Enorme file van ruim een uur na zwaar ongeval op A50 bij Emst

EMST/A50 – Op de A50 ter hoogte van Emst in de richting van Zwolle is vanmiddag een ernstig ongeval gebeurd. De snelweg is richting Zwolle afgesloten.

Op beelden is te zien dat er meerdere beschadigde voertuigen staan. Direct na de eerste melding werd er al opgeschaald naar ‘Middel HV’. Meerdere brandweervoertuigen werden gealarmeerd alsmede meerdere ambulances. Bij het ongeluk zouden meerdere gewonden zijn gevallen. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse.

Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt. Zij zijn door de brandweer uit de voertuigen bevrijdt en daarna overgebracht naar het ziekenhuis.

De filetijd is opgelopen tot ruim 1,5 uur over een lengte van 11 kilometer. Rijkswaterstaat adviseert verkeer dat richting Zwolle moet, om te rijden vanaf knooppunt Beekbergen via de A1 en de A28. Het verkeer dat achter het ongeval vast staat kan inmiddels via de vluchtstrook passeren.

Het ongeval wordt onderzocht door de Forensische Opsporing Verkeer.

Gerelateerde artikelen