Utrecht

Minderjarige verdachte aangehouden voor overval op restaurant in Hooglanderveen

HOOGLANDERVEEN – De politie heeft op een minderjarige jongen aangehouden voor de overval die afgelopen woensdag 3 april werd gepleegd op een restaurant aan de Maalderij in Hooglanderveen.

Op de avond van 3 april ontving de meldkamer een alarmerende oproep over een incident in een eetgelegenheid gelegen aan De Maalderij. Onmiddellijk begaven de agenten zich ter plaatse, maar de vermoedelijke dader was reeds gevlucht. Bij aankomst troffen de politie twee personeelsleden aan, beiden gewond in het gezicht.

Volgens de slachtoffers betrad een jonge man het restaurant en begaf zich rechtstreeks naar de balie met een wapen in de hand. Hij bedreigde het personeel, eiste geld en versterkte zijn dreigement door hen zelfs fysiek te mishandelen. De medewerkers gaven toe aan zijn eisen, waarna hij onmiddellijk de zaak verliet.

Foto: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen