Noord-Holland

Peperdure sportwagens van Ferrari en Lamborghini in beslag genomen door FIOD in Blokker

BLOKKER – Dinsdagmiddag 9 april zijn de FIOD en politie twee autobedrijven binnengevallen aan de Gildenweg in Blokker.

Bij de inval zijn door de FIOD meerdere peperdure sportwagens zoals Lamborghini’s, Ferrari ‘s en McLaren in beslag genomen. Het gebeurde bij Autodemontagebedrijf De Ooyevaar. Deze werden onder het toeziend oog van mensen met bivakmutsen van de FIOD en Justitie op bergingswagens geladen. Een bergingsbedrijf kwam de in beslag genomen auto’s ophalen. De inval is inmiddels bevestigd door de FIOD, maar meer informatie dan dat het om een actie in een lopend onderzoek gaat, kon nog niet bekendgemaakt worden.

Ook heeft er een inval van de FIOD plaatsgevonden in Heerhugowaard aan de Jan Glijnisweg. Hier zou de mogelijke eigenaar van het autobedrijf wonen. Medewerkers van omliggende bedrijven keken stomverbaasd toen de dure sportwagens werden afgevoerd.

Het is niet bekend of er personen zijn aangehouden bij deze invallen.

Gerelateerde artikelen