Vermist

Na 3,5 maand nog geen spoor van vermiste Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk

SLEEUWIJK – Het is inmiddels bijna 3,5 maand geleden sinds de 16-jarige Yoran Krol uit Sleeuwijk voor het laatst werd gezien in Almkerk. Op het moment van vermissing droeg hij een spijkerbroek en lichte bovenkleding.

Yoran werd voor het laatst gezien bij jongerencentrum De Pomp in Almkerk en is sindsdien spoorloos. Hij werd daar rond 00:30 uur voor het laatst gezien. Direct na zijn vermissing deelden zijn familie en de politie een foto van de jongen.

Diverse zoektochten met boten met sonarapparatuur, speciale zoekhonden, drones en zelfs een grote zoektocht met meer dan 2500 vrijwilligers leverden niks op.

Eerder werd de jas van de vermiste jongen gevonden in de rivier Merwede bij Papendrecht.

Oproep vader

Op 22 maart deed de vader van Yoran een emotionele oproep op Facebook. “Nu er weer meer mensen op en aan het water zijn, willen we jullie vragen om oplettend te zijn of je een spoor van Yoran tegenkomt! Het zoekgebied is met name tussen Gorinchem richting Rotterdam én Gorinchem richting Biesbosch / Hollands Diep / Zeeland.” vertelt de vader op Facebook.

Ook vraagt hij om specifiek naar spullen te zoeken zoals een Galaxy A5 telefoon, een smartwatch en een sleutelbos met een geel stoffen smiley sleutelhanger.

Yoran is 16 jaar oud, ongeveer 1,70m lang, heeft blond haar.
Heeft u tips over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. U kunt ook uw tips doorgeven via het Tipformulier op de website van de politie.

Gerelateerde artikelen