Gelderland

Winkeldieven stelen meerdere producten uit winkels in Apeldoorn en Arnhem

APELDOORN – De politie is op zoek naar een viertal personen die eind vorig jaar meerdere producten hebben gestolen uit verschillende drogisterijen in Apeldoorn en Arnhem.

De groep richtte zich op verschillende cosmetische producten, waaronder lippenstiften, mascara’s en gezichtscrèmes van bekende merken zoals Olay, Maybelline en L’Oréal. Ze pleegden diefstal bij een drogisterij aan de Deventerstraat, waar ze een aanzienlijke hoeveelheid van deze producten ter waarde van 1.500 euro buitmaakten.

Door mogelijk gebruik te maken van een geprepareerde tas, wisten ze het alarm bij de uitgang te omzeilen. Bovendien stopten ze enkele artikelen in hun jaszakken. De volgende dag keerden ze terug naar dezelfde winkel en stalen ze opnieuw producten ter waarde van meer dan 630 euro. Gedurende dezelfde periode pleegden ze vergelijkbare diefstallen bij andere drogisterijen in Apeldoorn en Arnhem, waar ze ook tientallen soortgelijke producten wegnamen.

Weet jij wie deze vier zijn? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde artikelen