Gelderland

Leden Apeldoornse hockeyclub AMHC omgekomen bij ski-ongeval in Oostenrijk

APELDOORN – Bij het ernstige skiongeval eerder vandaag in Oostenrijk zijn twee leden van de Apeldoornse hockeyclub AMHC om het leven gekomen.

Dat meldt de hockeyclub op haar website. “Met grote verslagenheid hebben we het nieuws vernomen dat twee van onze leden behoren tot de slachtoffers van een lawine-ongeval in Oostenrijk vandaag. Beiden waren al heel veel jaren lid van AMHC Apeldoorn.” is te lezen op de website.

Tot en met aankomende zondag zijn alle trainingen en wedstrijden afgelast. In het clubhuis komt een condoleanceboek te liggen waarin iedereen een herinnering kan achterlaten aan deze twee geliefde leden van AMHC Apeldoorn. De hockeyclub laat weten intens mee te leven met de families en wensen hen ook heel erg veel sterkte toe.

Bij het ongeval in Oostenrijk kwamen in totaal 3 personen om het leven. Zij raakten bedolven onder de sneeuw tijdens een lawine. Volgens de Oostenrijkse politie gaat het om mannen van 33, 35 en 60 jaar oud. Een vierde Nederlander, een 32-jarige man, is met spoed per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis.

Gerelateerde artikelen