Gelderland

Automobilist botst tegen woning Hegakker Druten

DRUTEN- Aan de Hegakker in Druten is rond 18:50 uur een automobilist tegen een woning aangereden. Daarbij ontstond veel schade.

Door een nog onbekende oorzaak botste de bestuurder van de auto frontaal tegen een woning. De auto raakte hierbij zwaar beschadigd. Door de klap zijn de airbags eruit gekomen. Ook de woning liep forse schade op. De gevel van de woning is ontzet.

Op last van de hulpdiensten moeten de geschrokken bewoners van de woning buiten wachten. De inzittende van de auto is door het ambulancepersoneel behandeld waarna deze naar het ziekenhuis is vervoerd. Wat de verwondingen zijn is niet bekend.

Vanwege de klap die in de buurt te horen was zijn er veel omstanders op het ongeluk afgekomen. De brandweer zal onderzoeken of er sprake is van instortingsgevaar. Ook zal de politie onderzoek doen naar de toedracht.

Gerelateerde artikelen