Zuid-Holland

Lichaam van vermiste Aart (38) gevonden in water Leiderdorp

LEIDERDORP – Donderdagavond 11 april rond 19.25 uur werden verschillende hulpdiensten ingezet aan de Boomgaardlaan in Leiderdorp. Daar werd in het water een stoffelijk overschot gevonden.

De politie laat weten via Twitter dat het gaat om de sinds 24 maart vermiste Aart uit Leiderdorp. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. Omstanders die een lichaam zagen in het water alarmeerden direct de hulpdiensten. De brandweer kwam met onder andere een duikteam ter plaatse.

De man werd voor het laatst gezien op zondag 24 maart rond 20.30 uur bij het Esso benzinestation vlak bij het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp. De Forensische Opsporing zal onderzoek doen naar de toedracht van het slachtoffer.

Gerelateerde artikelen