Gelderland

Grote uitslaande brand verwoest loods Laakweg Nijkerkerveen

NIJKERKERVEEN – Een uitslaande brand in een loods aan de Laakweg in Nijkerkerveen zorgde afgelopen nacht voor veel rookontwikkeling. De brandweer schaalde op naar grote brand en liet meerdere bluswagens ter plaatse komen om het vuur onder controle te krijgen.

De brand brak rond 03.30 uur uit in de loods. In de loods staan tractoren en andere machines. De brandweerlieden waren snel ter plaatse en bij aankomst stond een deel van de loods al volledig in brand en sloegen de vlammen uit het dak. De brandweerlieden wisten dankzij snel ingrijpen te voorkomen dat de brand zich uitbreidde. De brandweerlieden wisten nog verschillende machines te redden uit de brandende loods.

De loods is in tweeën opgesplitst, het achterste deel waar de brand was ontstaan is onderdeel van een hoveniersbedrijf en het voorste gedeelte is van loonwerker. De schade aan het pand is groot. Niemand raakte bij de brand zover bekend gewond. Een eventuele oorzaak is nog onbekend. Team brand onderzoek van de brandweer gaat kijken of zij hier nog achter kunnen komen.

Gerelateerde artikelen