Gelderland

Vrouw overleden bij ernstig eenzijdig motorongeval Harderwijkerweg Hulshorst

HULSHORST – Bij een ernstig ongeluk op de Harderwijkerweg tussen Harderwijk en Nunspeet, is ter hoogte van Hulshorst een bestuurster van een motor overleden. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. 

Het ging rond 21.00 uur flink mis op de verbindingsweg tussen Harderwijk en Nunspeet. In een bocht belandde door nog onbekende oorzaak een bestuurster met de motor in een sloot langs de weg. De hulpdiensten rukten na het ongeluk massaal uit. Naast meerdere ambulances en brandweerwagens werd er ook een traumahelikopter opgeroepen om medische hulp te verlenen. De vrouw is door de hulpdiensten gereanimeerd, maar alle hulp mocht niet meer baten. De opgeroepen traumahelikopter is gecanceld en het incident is inmiddels door de brandweer afgeschermd. 

De Harderwijkerweg is volledig afgesloten wegens het ongeluk. De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. Hiervoor komt de dienst verkeersongevallen analyse ter plaatse.

Gerelateerde artikelen