Gelderland

Fietser met spoed naar ziekenhuis na aanrijding met automobilist Zutphensestraat Apeldoorn

APELDOORN – Een fietser is woensdagavond op de Zutphensestraat in Apeldoorn gewond geraakt aan zijn hoofd nadat hij werd aangereden door een automobilist.

Rond 22:30 uur ging het mis op de kruising met de Laan van Erica. De fietser werd geschept door de automobilist, belandde op de voorruit en kwam vervolgens hard op het asfalt terecht. De hulpdiensten werden met spoed opgeroepen. Zo ook een traumahelikopter, maar deze hoefde niet ter plaatse te komen.

Het slachtoffer is vervolgens met een hoofdwond met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft verklaringen opgenomen van de bestuurder van de auto en omstanders. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Gerelateerde artikelen