Gelderland

Bestuurder uit auto bevrijdt na zwaar ongeval Arnhemseweg Beekbergen

BEEKBERGEN- Bij een kopstaart botsing tussen twee personenauto’s op de Arnhemseweg (N788) bij Beekbergen, zijn ter hoogte van de A50 twee mensen gewond geraakt.

De hulpdiensten kregen rond 17.45 uur een melding binnen van een ongeluk op de Arnhemseweg. Ambulance, brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. Twee auto’s bleken door nog onbekende oorzaak hard op elkaar te zijn gebotst. Een van de auto’s belandde in de berm en de andere op de verkeerde weghelft. Bij het ongeluk raakte twee mensen gewond, het gaat om beide bestuurders. Eén van hen lijkt lichte verwondingen te hebben. De andere, de bestuurder van de witte auto werd door de brandweer uit de auto geholpen. Vervolgens is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Arnhemseweg is volledig afgesloten wegens het ongeluk. Beide auto’s zullen door een berger moeten worden afgesleept.

De aanwezige agenten nemen verklaringen op van de betrokkenen en van getuigen.

Gerelateerde artikelen