Zuid-Holland

Flinke rookontwikkeling bij brand in Hellevoetsluis

HELLEVOETSLUIS – Vanmorgen is er een brand ontstaan in een woning in de Voornsestraat in Hellevoetsluis. De brand was snel onder controle.

De brand ontstond om 5 over half 10 in de slaapkamer op de eerste verdieping. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit de slaapkamer. De brandweer verspilde geen moment en begon direct met de brandbestrijding.

Door de snelle reactie van de brandweer was de brand al snel onder controle: het sein ‘brand meester’ werd al gegeven rond 10 voor 10. De brand veroorzaakte een flinke rookontwikkeling, dus de brandweer heeft de woning geventileerd om de rook eruit te krijgen. De bewoners, waaronder kinderen, waren op tijd uit de woning en worden opgevangen door de overburen.

Door de brand is er flinke schade ontstaan aan de slaapkamer. Stichting Salvage zal deze in kaart brengen.

Gerelateerde artikelen