Gelderland

Melding van steekpartij blijkt ruzie tussen jongeren te zijn in Apeldoorn

APELDOORN – Een schoolruzie is vrijdagmiddag op het Kanaal Zuid in Apeldoorn geëscaleerd. Een mishandeling op straat volgde.

Agenten kregen rond 13.00 uur een melding binnen van een mogelijk steekincident op Kanaal zuid, ter hoogte van Rataplan. De politie kwam met meerdere wagens met spoed ter plaatse en deden onderzoek. Een ambulance kon onverrichte zaken retour. Volgens een politiewoordvoerder, is er een ruzie geweest tussen meerdere jongeren. De ruzie zou op school zijn ontstaan. Volgens de woordvoerder is er voor zover bekend niet gestoken, wel is er sprake geweest van een mishandeling en daar wordt verder onderzoek naar gedaan.

Er zijn nog geen aanhoudingen verrichten in de zaak.

Gerelateerde artikelen